Concentratie problemen

 

“Zit nou toch eens stil!”
 
“Waarom kun je niet onthouden wat je elke ochtend mee moet nemen naar school en wel wat we vier jaar geleden op vakantie hebben gegeten in dat leuke restaurant?”
 
“Als het hem interesseert kan hij echt wel een half uur geconcentreerd luisteren. Waarom kan dat niet met andere dingen?”
 
“Je hoeft écht niet de hele tijd te praten en te reageren op alles wat ik zeg!”

 

 

Zijn dit uitspreken die je jezelf vaak hoort zeggen tegen je kind? Misschien wel tot vervelens toe?

 

Tegen ieder kind moet je wel eens iets vaker herhalen en beweeglijk en wiebelig zijn de meesten ook. Tot zo ver niks bijzonders. 

 

Maar wanneer je kind wel érg beweeglijk is, moeite heeft met het onthouden van dingen die regelmatig gedaan moeten worden, de juf in de klas vaak onderbreekt en zich maar vijf minuten kan concentreren op een taak, is er misschien meer aan de hand.

 

Wellicht heb je al een heel traject afgelegd en heeft je kind de diagnose ADHD, ADD of autisme gekregen. Wanneer je bij de kinderarts bent geweest zal het onderwerp medicijnen vast aan de orde zijn gekomen.

 

Medicijnen kunnen een (tijdelijke) oplossing zijn, maar er is méér mogelijk. Met gerichte training van het brein helpen wij deze kinderen zich beter te concentreren, te ontspannen en daardoor gelukkiger te voelen. Zonder medicatie!

 

Van briesen naar bruisen!

 

Maak gerust een vrijblijvende afspraak om te kijken hoe we jullie kunnen helpen.

 

Ik wil de tarieven bekijken
Jongen in een test voor het brein

Eens kennis maken?

Wil je weten hoe we jouw kind weer kunnen laten bruisen? Neem gerust contact met ons op!

 

info@brain-care.nl

0164 – 722 908


Professionals

Contactformulier
Bel mij terug