Attention training.

(Trainen op locatie naar wens.)

De conditie van het brein verbeteren, ook voor jouw brein geschikt.

Heb je een slechte concentratie en focus, misschien wel door vermoeidheid of long covid Train niet alleen je hart naar een betere conditie, ook jouw brein verdient het.

 

De Attention training bestaat: uit 2 elementen.

-          Braingym: dit zijn wetenschappelijke onderbouwde games en oefeningen vanuit de leer van de psychologie ontwikkeld en zijn gericht op het verruimen van het werkgeheugen.  Het is een online programma en is vrij toegankelijk voor iedereen. 

-          Breintraining: dit zijn wetenschappelijk onderbouwde feedback trainingen vanuit  neurowetenschappers onderbouwt programma. Alleen uitvoerbaar op locatie van een neurofeedback therapeut en een kostbaar - duur traject.

 

De Attention training vindt plaats op de locatie die de jij wenst. Dit kan thuis, op het werk, maar kan ook op school zijn. Gedurende de training heb je een headset op, waar sensoren inzitten. Je zit achter de laptop, waar een app op geïnstalleerd wordt en de attention training kan gestart worden.

 

Heb je interesse geef je op voor de pilot.

 

 

 

 

Braincare totaal

BrainCare voor volwassenen

Bij kennismaking horen we vaak “Dit kan toch niet werken, dit heeft geen effect”. Mensen zijn sceptisch dat zo iets eenvoudigs zoveel resultaat kan hebben.


Bekijken

BrainCare voor kinderen

Onze ervaring is dat kinderen met een rechts geörienteerde breinen eigenlijk niet snel wennen. Ze kunnen lastig omgaan met veranderingen.


Bekijken

Waarom breintraining niet werkt?

Met hulp van de CARE-methode wel tot breintraining met resultaat komen. Intrinsieke motivatie is de kern van de leercapaciteit van het brein...


Bekijken

Eens kennis maken?

Wil je weten hoe we jouw kind weer kunnen laten bruisen? Neem gerust contact met ons op!

 


Contactformulier
Bel mij terug