margrit2.jpg

Over ons

Als ouder wil je niets liever dan dat je kind ongedwongen kan genieten, gelukkig is en plezier heeft met vriendjes en vriendinnetjes. Maar wat nu als dat niet het geval is? Wat als het zich niet volgens het boekje ontwikkelt of gedraagt volgens de norm van bijvoorbeeld school? Dan is opvoeden best moeilijk.

 

Ik hoor vaak van ouders dat ze het soms ook niet meer weten en dat snap ik best. Vaak heb je al een lang traject van onderzoeken en tests achter de rug met school of een kinderarts. Misschien heeft je kind medicijnen gekregen om de problemen op te lossen. Wanneer je dan toch nog met een onderbuik gevoel blijft zitten en je liever geen medicijnen wilt gebruiken, kan ik je helpen.

 

Ik heb 25 jaar als kinderverpleegkundige gewerkt en in die tijd heb ik het gebruik van medicijnen, zoals Ritalin, sterk zien toenemen. Ik was ervan overtuigd dat ik deze kinderen ook zonder medicijnen kon helpen. Tien jaar geleden ben ik gestart met de opleiding ‘orthomoleculaire geneeskunde’. Hierbij ga je uit van voeding als medicijn.

 

Later volgde nog een opleiding tot brain therapy. Ik verwachtte namelijk dat we een nog véél grotere en blijvende impact konden krijgen voor gedragsveranderingen, wanneer we ook naar de werking van de hersenen zouden kijken.

 

Dit alles leidde tot de oprichting van Braincare waar ik samen met een team van specialisten kinderen help van briesen naar bruisen!

 

Wil je weten hoe we jouw kind weer kunnen laten bruisen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.


Kosten behandelingen

De kosten van de behandelingen worden in veel gevallen vergoed door de gemeente en soms ook door een aanvullende ziektekostenverzekering. Twijfel je hier over? Neem gerust contact met ons op. Dan kijken we er samen naar.

 

Indicatie prijzen:

- QEEG: 240 euro.

- Consult: 95 euro per uur.

- Breintraining in de praktijk: 65 euro per keer (aanbevolen aantal behandelingen is 30).

- Thuistraining: 300 euro per maand, gedurende 3 maanden.

 

Eens kennis maken?

Wil je weten hoe we jouw kind weer kunnen laten bruisen? Neem gerust contact met ons op!

 

info@brain-care.nl

0164 – 722 908


Contactformulier
Bel mij terug