Wat zegt jouw bloed over jouw gezondheid?

landscapeObjectief meten en op basis daarvan een uniek programma opzetten is één van de uitgangspunten van Braincare. Naast het QEEG wordt vanaf februari 2015 ook microscopisch bloedonderzoek ingezet om het individuele programma te optimaliseren en nog effectiever te werk te gaan.

Met behulp van een microscoop wordt een klein beetje bloed, verkregen door een vingerprik, geanalyseerd op een aantal kenmerken die de gezondheid van het lichaam weergeven. De bovenstaande foto is een voorbeeld van het normale bloedbeeld van rode bloedcellen. Tussen de rode bloedcellen zijn enkele bloedplaatjes te zien. Dit beeld kan echter door vele factoren verstoord worden en zo de gezondheid van rode bloedcellen en het bloed beïnvloeden. Deze verstoringen kunnen leiden tot allerlei klachten, waaronder vermoeidheid, darmklachten, ontstekingen, ontgiftingsprobelmen en stemmingsproblemen.

Veelvoorkomende verstoringen die samenhangen met deze klachten kunnen met behulp van een microscopisch bloedonderzoek vastgesteld worden. Voorbeelden hiervan zijn slechte eiwitvorming, verminderde beschikbaarheid van ijzer, verminderde beschikbaarheid van stoffen die nodig zijn om rode bloedcellen aan te maken (o.a. foliumzuur, vitamine B12 en vitamine B6), overmaat en/of disbalans van bepaalde stoffen (o.a. urinezuur, calcium en vetten), verstoorde darmwerking, verstoorde suikerstofwisseling en/of verminderde weerstand.

De uitslag van de bloedtest wordt uitgedrukt in een relatieve score ten opzichte van de optimale conditie. Een suboptimaal testresultaat wil niet zeggen dat je ziek bent, het geeft simpelweg aan dat je gezondheid en conditie verbeterd kunnen worden. Op basis van de uitslag wordt vervolgens een specifiek advies op het gebied van voeding, levensstijl en voedingssupplementen opgesteld.

Ben jij benieuwd naar wat jouw bloed over jouw gezondheid zegt? Laat mij in een reactie hieronder weten van welke klachten jij graag af wilt en krijg een bloedanalyse inclusief rapportage voor slechts €25 i.p.v. €95 cadeau (offer geldig t/m 31 maart 2015).